Selecteer een pagina
Werken vanuit huis

vijf redenen, om je eigen bedrijf te starten

Veel mensen dromen van een eigen bedrijf, maar voor jezelf beginnen is best eng. Wat wat als je geen klanten kunt vinden? En wat als je niet genoeg verdient om de rekeningen te kunnen betalen? Dan is werken bij de baas toch wel lekker, want het biedt zekerheid. Maar toch knaagt het, en je moet nog zoveel jaar. In deze blog vind je vijf redenen om de angst van je af te schudden en een met een frisse blik ‘out of the box’ te denken.

vijf redenen om je eigen bedrijf te starten

Heel veel mensen dromen van een eigen bedrijf, maar durven de stap niet te zetten. De angst om niet genoeg klanten te kunnen vinden en de financiële onzekerheid zijn de belangrijkste drijfveren om toch de voorkeur te geven aan het werken in loondienst.

Deze twee angsten zorgen ervoor dat veel mensen hun diep gekoesterde wens in de koelkast zetten.

En terwijl die dromen in de koelkast staan bouwen zich irritaties en stress op, zo vlak onder de oppervlakte. Vooral de angst om financieel niet meer rond te kunnen komen zorgt ervoor dat veel mensen, ondanks alle stress en onvrede, in een situatie blijven zitten waarin ze niet gelukkig zijn. Ontzettend jammer want de stress die hierdoor ontstaat kan grote schade aanrichten. Tegenwoordig horen we steeds vaker mensen met klachten als BurnOut.

waarom zou het personal franchise bedrijfsconcept dit kunnen voorkomen?

Met het Personal Franchise Bedrijfsconcept kun je zonder risico en financiële investering een zeer goed inkomen opbouwen, naast je huidige activiteiten. Dat kan vanuit huis, op tijden die voor jou het meest gunstig zijn. Op deze manier kun je in fases de overstap maken van werken in loondienst naar zelfstandig ondernemer, zonder de zekerheid van een vast inkomen te verliezen.

vijf redenen waarom je dit zou moeten doen

1. Je hoeft geen cent te investeren en kunt door slechts 8 uur per week aan je bedrijf te werken al € 400,– per maand verdienen. Dit is het minimum, de mogelijkheden zijn onbegrensd.

2. Naast geld verdienen door het verkopen van een zeer mooie productlijn (want dat hebben al deze concepten!) is er een 2e inkomensstroom in de vorm van het opbouwen van een eigen Personal Franchise organisatie. Je bent op termijn niet meer afhankelijk van het aantal uren dat je werkt. Ook tijdens vakantie of ziekte verdien je gewoon geld, net als in loondienst.

3. Je kunt je eigen tijd indelen. Misschien is dit wel de meest belangrijke reden voor veel vrouwen! Jij bepaalt waar en wanneer je werkt en als je kinderen ziek zijn of uit school komen ben je thuis.

4. Je kunt starten naast je huidige werkzaamheden en/of activiteiten, waardoor je geen inkomen inlevert maar alleen tijd investeert totdat je bedrijf genoeg oplevert om in fases een omslag te gaan maken.

5. Je hebt geen personeelskosten, overhead en risico’s. Daar waar andere ondernemers vaak beginnen met hoge kosten voor de huur van een pand, voorraad en/of personeel waardoor ze veel omzet moeten draaien en behoorlijk wat risico lopen, kun jij het af met een auto, rijbewijs, computer en telefoon. Allemaal dingen die vrijwel iedereen tot zijn beschikking heeft.

wat zou het voor jou betekenen, flexibel werken vanuit huis?

Stel je voor wat dat voor jou kan betekenen? Een investering in tijd op korte termijn, gefaseerd overstappen naar zelfstandig ondernemen, een bovengemiddeld inkomen opbouwen én dezelfde zekerheden als in loondienst. Hoe aantrekkelijk is dat?

Durf jij jouw prioriteit bij je eigen toekomst en die van je gezin en kinderen te leggen door jouw energie te stoppen in het bouwen van een succesvol Personal Franchise Bedrijf?

Wil jij effectief en optimaal gebruik maken van de kostbare tijd die je hebt dan heb ik een uniek aanbod voor je. Ik wil je helpen om in 8 uur per week een eigen Personal Franchise Bedrijf op te bouwen. Wil je weten hoe dat werkt en wat de mogelijkheden zijn? Stuur me een e-mail via onderstaand formulier en ik neem contact met je op. 

Wil jij weten hoe dat werkt en wat de mogelijkheden zijn?

Vraag  hier een gratis en vrijblijvende Informatie Sessie aan. Samen kijken we naar de mogelijkheden. De online sessie duurt ongeveer 30 minuten en daarna heb je een goed beeld wat de mogelijkheden zijn en of een Personal Franchise iets voor jou zou kunnen zijn. Vul hier je gegevens hieronder in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Succes is om te delen
Meer tips en info
Bereik je doel - Personal Franchise

Sneller je doelen bereiken – 3 onmisbare technieken

Er is een verschil tussen hard werken en slim werken. Als je maar hard genoeg werkt ga je vanzelf je doel bereiken, zegt men vaak. Maar is dat ook zo?

Je kunt een eindeloos lange weg aanleggen, maar als je dan niet op de goede bestemming aan komt heb je voor niets heel hard gewerkt. Daar word je natuurlijk niet vrolijk van.

Lees verder »

Personal Franchise: wat is nu de sleutel tot succes

Het is natuurlijk vrij makkelijk om te stellen dat het bedrijfsmodel Personal Franchise het meest ideale bedrijfsconcept is dat er bestaat. Maar kan ik dat ook onderbouwen? 

Jazeker! De sleutel tot het succes zit hem in de vaste kosten. Die heb je in dit concept niet! Je hebt geen personeel in dienst, geen voorraad en geen geld van de bank nodig. Wanneer je direct aan de slag gaat, ga je ook direct geld verdienen. En hoe fijn is dat?

Lees verder »
Werken met Optidee

Hoe je vanaf 8 uur per week je eigen bedrijf kunt starten

Heb je er stiekem wel eens over nagedacht om hoe het zou zijn als je kon werken vanuit huis? Dat je zelf de regie hebt over je agenda?
Dat je met jouw werk andere mensen blij maakt. Stel dat je dat kunt doen naast je huidige activiteiten? En dat op kon bouwen naar een prachtig eigen bedrijf? Wat zou dat voor je betekenen?

Lees verder »
Werken vanuit huis

Vijf redenen om je eigen bedrijf te starten

Veel mensen dromen van een eigen bedrijf, maar voor jezelf beginnen is best eng. Wat wat als je geen klanten kunt vinden? En wat als je niet genoeg verdient om de rekeningen te kunnen betalen? Dan is werken bij de baas toch wel lekker, want het biedt zekerheid. Maar toch knaagt het, en je moet nog zoveel jaar. In deze blog vind je vijf redenen om de angst van je af te schudden en een met een frisse blik ‘out of the box’ te denken.

Lees verder »