Bereik je doel - Personal Franchise

Sneller je doelen bereiken – 3 onmisbare technieken

Er is een verschil tussen hard werken en slim werken. Als je maar hard genoeg werkt ga je vanzelf je doel bereiken, zegt men vaak. Maar is dat ook zo?

Je kunt een eindeloos lange weg aanleggen, maar als je dan niet op de goede bestemming aan komt heb je voor niets heel hard gewerkt. Daar word je natuurlijk niet vrolijk van.

Lees verder »

Personal Franchise: wat is nu de sleutel tot succes

Het is natuurlijk vrij makkelijk om te stellen dat het bedrijfsmodel Personal Franchise het meest ideale bedrijfsconcept is dat er bestaat. Maar kan ik dat ook onderbouwen? 

Jazeker! De sleutel tot het succes zit hem in de vaste kosten. Die heb je in dit concept niet! Je hebt geen personeel in dienst, geen voorraad en geen geld van de bank nodig. Wanneer je direct aan de slag gaat, ga je ook direct geld verdienen. En hoe fijn is dat?

Lees verder »
Werken met Optidee

Hoe je vanaf 8 uur per week je eigen bedrijf kunt starten

Heb je er stiekem wel eens over nagedacht om hoe het zou zijn als je kon werken vanuit huis? Dat je zelf de regie hebt over je agenda?
Dat je met jouw werk andere mensen blij maakt. Stel dat je dat kunt doen naast je huidige activiteiten? En dat op kon bouwen naar een prachtig eigen bedrijf? Wat zou dat voor je betekenen?

Lees verder »
Werken vanuit huis

Vijf redenen om je eigen bedrijf te starten

Veel mensen dromen van een eigen bedrijf, maar voor jezelf beginnen is best eng. Wat wat als je geen klanten kunt vinden? En wat als je niet genoeg verdient om de rekeningen te kunnen betalen? Dan is werken bij de baas toch wel lekker, want het biedt zekerheid. Maar toch knaagt het, en je moet nog zoveel jaar. In deze blog vind je vijf redenen om de angst van je af te schudden en een met een frisse blik ‘out of the box’ te denken.

Lees verder »
Werken met Optidee

Een eigen bedrijf starten, zonder risico en investeren

Heb jij de droom om je eigen bedrijf te starten, maar durf je niet zo goed? Een eigen Personal Franchise bedrijf biedt je de mogelijkheid om zonder geld te investeren en zonder enig risico voor jezelf te beginnen. Met een grote kans van slagen als je de juiste productlijn kiest.

Lees verder »